Management, advies en coaching binnen ruimtelijke ordeningsprojecten

Weekretraite Levensenergie

Levensenergie; de energie die je laat leven, die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, te creëren en je passie te volgen.

Een retraite volgen in een weekend of week. Voelen, beleven en transformeren. Individueel of met een groep van maximaal 4 deelnemers.

Je leert jezelf aanschouwen zodat je meer en dieper gaat voelen en leven in liefde. Je kan beter je emoties en gedrag zien en ermee leren omgaan. Tevens ontdek je het leven in een veilige omgeving om daarbij je eigen authenticiteit te bewaren. 
Je komt een stap verder in het Leven in Liefde met jezelf en daarmee met anderen.

Leren waarnemen, Oefenen en Ontspannen. Het programma bestaat uit ochtendoefeningen, samen maaltijden maken, ontspannen en ontspanningsoefeningen, waarnemingsoefeningen en energiesturende oefeningen. 's middags na de lunch is er tot 16.00 een reflectiemogelijkheid.

Investering in jezelf van vrijdag 21.00 uur tot vrijdag 15.00 uur € 660,- ex BTW, All-inclusive (speciale prijs voor mensen met financiële zorgen)

Programma:

  • Vrijdagavond 21.00 uur landen
  • Ochtend: theorie en oefeningen Levensenergie, het wat en hoe
  • Middag*: eigen invulling
  • Avond: theorie en oefeningen Authenticiteit en Samenzijn
  • Vrijdag 15.00 uur  Opruimen en vertrek

* Rob heeft op verzoek individuele 'compassionate listening' om een moeilijk moment te reflecteren.

Op locatie

Er zijn in de maanden april-oktober mogelijkheden een weekretraite op locatie te houden. Verblijf in de natuur in een luxe VW-T3 met aparte slaapplaats. Investering afhankelijk van de locatie tussen de €2.150 en €3.550,- ex BTW All inclusive (speciale prijs voor mensen met financiële zorgen). Je vliegt of rijdt zelf naar de gekozen locatie.

In 2017 werden twee maal een individuele retraiteweek georganiseerd: Een week in Italië, regio Napels en een week in Sicilië waarbij liefdevol geleefd en geoefend is. Dit naast het bekijken van mooie dingen en genieten wat de omgeving te bieden heeft.

Informatie en datumplanning:  06-51525476 of mail aan rob at rdgm punt nl

Voor Aanbevelingen van tevreden en passievolle klanten
Facebook RDGM op FACEBOOK voor blogs en prachtige informatie over zelfontwikkeling en groei