Management, advies en coaching binnen ruimtelijke ordeningsprojecten

Shibari Training (intro en verdieping)

Shibari is een van Japanse oorsprong bondagewijze waarbij mensen op een kunstzinnige en erotische manier met touw worden vastgebonden. Het binden zelf is een belangrijk onderdeel van het spel waar veel tijd aan wordt besteed. Het binden is aan esthetische regels gebonden. Er wordt hierbij veel touw gebruikt waardoor iemand eigenlijk in een web van touw gevangen zit. Wanneer men het over de esthetische kant heeft spreekt men vaker van shibari en wanneer men het over bdsm heeft over 'kinbaku'. Wij werken alleen met Shibari.

Effect: Shibari leert je los te laten, over te geven en betere keuzes te maken. Het verbetert je positiviteit en helpt relaties te verdiepen.
Een dagworkshop voor iedereen als individu of in in een kleine groep van 2 tot 4 personen

Programma:
We starten met aankomen in de ruimte en ontspannen om 10.00 uur. Daarna volgen afwisselend theorie en oefeningen van Shibari tot 17.00 uur met een break voor de potluck-lunch.
Er is organic thee en vers water aanwezig. Neem zelf iets mee voor de lunch want iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren.

We doen oefeningen en theorie om beter te voelen en je waarneming te vergroten. Het is een training voor eigen ontwikkeling. Verder leer je te ontdekken of er een toekomst of doel uit verleden in je handelen is. Je leert daarmee omgaan opdat alles tantrisch kan ontstaan, zonder toekomstdoel. Als je dat beheerst kan je je acties voorkomend uit trauma’s onder ogen zien en intimiteit en contact met andere doelloos hebben.
Er is ook een vervolgtraining om verder te verdiepen.

Data:
2020
Intro Verdieping
zo 12-1-'20 zo 9-2-'20
za 17-1-'20 za 14-2-'20
zo 2-2-'20 zo 1-3-'20
za 7-2-'20 za 7-3-'20

Om te bevestigen zend je een mail en maak je het bedrag over op rekeningnummer NL35 RBRB 0943 8325 86 met je voornaam en datum en naam van de workshop. Een paar dagen van te voren krijg je laatste info. Veel plezier met de voorpret.

Tarieven

----------

Voor meer info of dit bij jouw ontwikkeling past? 06-51525476 of mail

Voor opgave: mail

----------
Voor Aanbevelingen van tevreden en passievolle klanten
Facebook RDGM op FACEBOOK

Levensenergie

Levensenergie; de energie die je laat leven, die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, te creëren en je passie te volgen.

Er zijn de volgende mogelijkheden:

Tantric Dans

Tantric Dans is een liefdevolle contactdans van overgave aan jouw eigen levensenergie.

Wil jij meer rust, ruimte en creatiekracht, wil jij weer op eigen benen staan, niet afhankelijk van anderen? Wil jij van het ‘doen’- denken af of je weerstand overwinnen?

Met deze dans hervindt je je levensenergie om haar te gebruiken voor je eigen passievolle leven. Daarmee kun je ook anderen weer lief hebben en sta je beter in relatie tot je medemens; kan je de weerstand die zij geven makkelijker aan.

Rob ontvangt je liefdevol, verzorgt de muziek en faciliteert de avond, zodat jij dieper in jezelf kan komen, naar jezelf kan kijken. Vrij, veilig en onbezorgd en in kleine groepjes.

Tantric Dans avonden worden georganiseerd bij RDGM Berkellaan 35 in Borculo:

eens per maand op zondag van 19.00 - 21.30

● zon 25 mrt 19.00 - 21.30

● zon 28 april 19.00 - 21.30

● zon 27 mei 19.00 - 21.30

Investering in jezelf: € 15,00 met thee (incl. BTW voor particulieren excl. BTW voor bedrijven)

Maximaal 6 personen

Online Levensenergieles

Levensenergie; de energie die je laat leven, die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, te creëren en je passie te volgen.

Met deze onlinelessen hervind je je levensenergie om daarna deze energie weer te gebruiken voor je eigen passie. Daarmee kun je jezelf weer liefhebben en sta je beter in relatie tot je medemens; kan je de weerstand die jij van hen krijgt, makkelijker aan

De lessen zijn gebaseerd op Vigyan Bhairav Tantra.

maak een afspraak voor een intake.

Investering in jezelf: € 25,- per keer (incl. BTW voor particulieren excl. BTW voor bedrijven)

Levensenergieles

Levensenergie; de energie die je laat leven, die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, te creëren en je passie te volgen.

Met deze lessen hervind je je levensenergie om daarna deze energie weer te gebruiken voor je eigen passie. Daarmee kun je jezelf weer liefhebben en sta je beter in relatie tot je medemens; kan je de weerstand die jij van hen krijgt, makkelijker aan

De lessen zijn gebaseerd op Vigyan Bhairav Tantra.

Eerstvolgende bij RDGM Berkellaan 35 in Borculo:

● zon 25 mrt 14.00 - 16.30

● zon 28 april 14.00 - 16.30

● zon 27 mei 14.00 - 16.30