Management, advies en coaching binnen ruimtelijke ordeningsprojecten

Sponsoring

Rob leeft van RDGM op een prettig basisniveau. Er is niets meer nodig dan dat en daarvan wordt liefdevol geleefd. Zo af en toe wordt er ook wat gegeven of uitgeleend aan de minderbedeelden. Het geld dat over is op de begroting wordt gesponsord. En als er tijd over is dan wordt dit ook 'gesponsord' besteed als vrijwilliger.
  • In 2016, 2017, 2018 en 2019 sponsort RDGM de Schoolbrochure De Surfsleutel voor een veiliger kinderinternet.
  • In 2017 en 2018 wordt D-ranch bijgestaan met tijd en energie voor het ontwikkelen van een nieuwe vorm van dienstverlening.
  • In 2017, 2018 en 2019 is Rob vrijwillige crewmember bij Unieke Verbinding. Zijn tijd en vaardigheid zet hij in om mensen meer bewust te laten worden bij festivals en workshops van Unieke Verbinding.
  • Tot heden is Rob als Rally-Official vrijwilliger bij Rally's van de KNAF. Waar hij deelneemt bij verschillende rally's en 4X4 evenementen
  • Van 2012 tot en met 2016 sponsorde RDGM het Rode Kruis met tijd en geld, om de hulp op de goede manier te geven. Het rode kruis heeft enorme ervaring en kennis om met de middelen het grootste resultaat te bereiken. En tevens sponsorden we WSPA, omdat wij een minder dierenleed wensen.
  • In 2011 sponsorden Stichting kleine Maatjes en Ronald McDonald kinderfonds met geld wij van harte aan kinderen in lastige omstandigheden te laten groeien en bloeien investeer ik met liefde in stichtingen voor kinderen.
Facebook RDGM op FACEBOOK