Management, advies en coaching binnen ruimtelijke ordeningsprojecten

"Ik wil iedereen bedanken voor deze woorden."


Speciale tarieven voor klanten met financiële problemen

Persoonlijke aanbevelingen:Debora Di Turi

“Ik kies voor Rob om de training bij jou te doen omdat hij mij de kans geeft om te laten groeien en hij laat mij dingen zien, wat tot groei kan leiden. Dat vind ik fijn. Tis niet altijd prettig, maar weet dat ik dat zie en aanvaard waar mijn groeipuntjes zijn. Tis fijn ook om inzichten van hem te krijgen in plaats van inzichten weg te geven."
Eigenaar van Een Warm Hart voor Senioren, Persoonlijke assistentie & activiteitenbegeleidster

www.facebook.com/eenwarmhartvoorseniorenLaura Möller

“Rob heeft mij geleerd het zuiver waar te nemen, zodat ik in eerste zicht kreeg op mijn eigen keuzes. Keuzes waarvan de consequenties niet helpend waren. Stress, onzekerheid, eetgewoonten, energieverbruik zijn inzichtelijk geworden en ik heb een weg gevonden voor liefdevolle ondersteunende keuzes. Rob is een enorm intensieve en liefdevolle coach met veel inzicht in het menselijk brein en lichaam. Het voelt of hij echt alles zelf heeft ervaren. Ik had al vele trajecten geprobeerd, Rob's aanpak was de juiste. Hij verliet mij niet en ondersteunde me in mijn goede en slechte momenten. De oefeningen waren een eye-opener en lieten me voelen en beleven. Ik ben er blijer van geworden en veol me liefdevol en energiek.” 

Eigenaar Gastouderbureau Vestiging Viaviela Tilburg-oisterwijk-goirle

www.viaviela.nl
Astrid van der Does

“Jouw sessies waren confronterend, inspirerend, enerverend en motiverend. Ik heb mogen ervaren dat de tekst: "Life is being touched" geldt voor wat ik doe bij een ander zeker ook voor mijzelf van toepassing is. De mentor sessies hebben zeker een bijdrage geleverd aan meer inzicht in mezelf en helpen mij bewust te worden en zijn van mijn emoties en patronen.

Dank voor jouw bijdrage aan mijn groeiproces."

eigenaar YourInnergy

www.Yourinnergy.nlHenk Bruggink

“Rob heeft een duidelijke en kritisch analytische aanpak. Wat ik sterk aan hem vind is dat hij een probleem stukje voor stukje uiteenrafelt in behapbare brokken. Zo kan ik dat elk deelprobleem goed aanpakken.

Ik ben een 73 jarige ondernemer die wil starten met de ontwikkeling en in de markt zetten van een nieuw idee. Op mijn oude manier kon ik het niet voor elkaar krijgen. Rob heeft mij een nieuwe manier geleerd, een bedrijfsmatige en projectmatige  aanpak om met minder inzet, meer te bereiken. En om zo mijn idee succesvol te laten worden.

Idee-eigenaarJelmer Zijlstra

“Rob kijkt op een persoonlijke manier naar de mens, zijn talenten en capaciteiten als ondernemer. En verbindt op een hele prettige manier praktijk en theorie met elkaar. Je leert, ondergaat en herhaalt. De plek van de sessie is een totale weldaad van rust, aandacht en focus. Een plek die zeer prettig is, waardoor je meer ervaart en kennis opdoet. Het prettige vind ik dat Rob in de sessies veel energie en aandacht heeft en dat die die gericht is. Rob kijkt totaal naar de persoonlijke groei van iemand en zijn of haar bedrijf. Constant word je op een prettige manier geactiveerd, door terugkoppeling en herhaling van de ‘opgedane kennis’. Hij heeft mij meer inzicht gegeven, bewustwording, meer leren focussen en duidelijke, heldere bedrijfsmatige keuzes te maken. Ik heb de twee dagen als ‘mentorship in het kwadraat’ ervaren!” Zijn top kwaliteiten: Grote resultaten, Expert, Hoge Integriteit

Directeur Jelmer Zijlstra Vormgeving

www.JelmerZijlstra.comBert Flach

"Een bijzonder creatieve vrije denker die naast belangen voor de eigen organisatie, gericht is op de belangen van andere partijen. Hij vindt de verbinding door samen te werken".

 

Projectmanager Ruimte voor de Rivier Rijkswaterstaat

www.ruimtevoorderivier.nlRobbert Blijleven

"Rob heeft de kracht om als menselijk vliegwiel processen op gang te brengen en te houden. Ik heb zo'n twee jaar intensief samengewerkt met deze enthousiaste en gedreven collega. Geeft als manager mensen de ruimte en het vertrouwen om te groeien en geeft passende ondersteuning wanneer dat nodig is. Ik heb van Rob geleerd om in projecten kansgericht te (blijven) werken door ‘out of the box’ te denken en onzekerheden niet uit de weg te gaan maar juist te benoemen en aan te pakken."

Projectleider Stadspark Groenlo

www.groenlovestingstad.nlThijs Landman

“Rob heeft mij op zakelijk vlak feedback gegeven op mijn 10 minuten presentatie. Door het analytisch en gestructureerd denkvermogen weet Rob duidelijk aan te geven wat belangrijk is en hoe je over komt. Dit doet hij op een directe en reflecterende manier. Daardoor krijg je een duidelijk beeld van jezelf en van de boodschap die je wilt vertellen. Door deze positieve ervaring kan ik Rob zeker aanbevelen als Personal Coach en Analist.” 

business partner, Marketing / Sales Promotion Products

www.promotionproducts.nlWilma Wijnhoven

"Hij is zeer resultaatgericht, denkt strategisch en planmatig en bezit een onwaarschijnlijk doorzettingsvermogen om het eenmaal gekozen doel te halen. Hij is in staat om zeer invoelend en aftastend te werk te gaan".

Eigenaar Wilma Wijnhoven Training & Coaching

www.wilmawijnhoven.nl


Rada Sukkar

"He listens very well to what others say and then make an accurate analysis of the true meaning of everything. I recommend Rob as a very good consultant and interim manager at all kind of developments." 

Consultant TAUW Water

www.TAUW.nlDebóra Kruithof

"Rob's visie en aanpak heeft voor mij enorm veel waarde omdat zijn directheid, openheid, luisterend vermogen en innemendheid mij de juiste kennis geeft, die begrijpelijk is. Hij is efficiënt in zijn optreden. Een verademing in deze wereld om met hem te mogen werken. Hij heeft mij de eerste stappen van hobby op weg naar een succesvol bedrijf meegegeven".

Reizende biograaf Amor Fati

www.praktijk-amorfati.nlHanke Keetell

“Ik heb met Rob aan diverse projecten gewerkt. We hebben daarbij hard gewerkt en veel gelachen. Maar bovenal: we hebben bij elk project het beste, resultaat voor de opdrachtgever behaald! 

Eigenaar, juridisch adviseur LUCARIS

www.lucaris.nl


 

Fred Bransen

"Met Rob heb ik als salescoach diverse keren mogen sparren. Ik heb hem leren kennen als een sterke persoonlijkheid die recht op zijn doel afgaat. Hij kan snel schakelen en is zeer gedreven. Als projectmanager staat hij zijn mannetje".

 

Groepshoofd Water en Ecologie Tauw, eigenaar een2eblik

www.TAUW.nl,
www.een2eblik.nl


 

Karel Bonsen

"Rob is een gedreven projectmanager, pro-actief, snel (soms valkuil), met een duidelijke visie. Een goede communicator".

vm Wethouder RO Gemeente Oostgelre

www.karel bonsen.nl