Management, advies en coaching binnen ruimtelijke ordeningsprojecten

RDGM RELAX: Aanbod Workshops

> Kundalini (couple)
Kundalini is de levensenergie die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, trauma's zal oplossen, helpt te creëren en beter te kiezen en hervind je passie.
Voor het verbeteren van je intieme relatie met je partner is deze 2,5 uur durende workshop. Je leert samen de kundalini op te wekken en te delen met je partner. We gaan aan de slag met actieve en passieve tantrische meditaties. We doorlopen de drie stappen van het creëren van een liefdevolle en orgastische relatie. De workshop is gebaseerd op Vigyan Bhairav Tantra Tao en Kum Nye. De workshop is alleen als couple te boeken. Gelegenheidparen zijn welkom.

> Kundalini (individu)
Kundalini is de levensenergie die je kracht geeft, die je helpt weerstanden te overwinnen, trauma's zal oplossen, helpt te creëren en beter te kiezen en hervind je passie. Deze 2,5 uur durende workshop zorgt voor het hervinden van je je levensenergie en levensvreugde, om daarna deze energie weer te gebruiken voor je eigen passie. Daarmee kun je jezelf weer liefhebben en sta je beter in relatie tot je medemens. Kan je de weerstand die jij van hen krijgt, makkelijker aan. De lessen zijn gebaseerd op Vigyan Bhairav Tantra, Tao en Kum Ny. De Workshop is als individu te boeken.
> Voor info: of dit bij jouw ontwikkeling past? bel of mail
> Voor opgave: mail of bel
<div></div>
&gt; <span style="font-size: small;">Intro Shibari (individu/couple)</span>
<div>Shibari is een van Japanse oorsprong bondagewijze waarbij mensen op een kunstzinnige en erotische manier met touw worden vastgebonden. Het binden zelf is een belangrijk onderdeel van het spel waar veel tijd aan wordt besteed. Het binden is aan esthetische regels gebonden. Er wordt hierbij veel touw gebruikt waardoor iemand eigenlijk in een web van touw gevangen zit. Wanneer men het over de esthetische kant heeft spreekt men vaker van shibari en wanneer men het over bdsm heeft over 'kinbaku'. Wij werken alleen met Shibari. Shibari leert je los te laten, over te geven en betere keuzes te maken. Het verbetert je positiviteit en helpt relaties te verdiepen. We doen oefeningen en theorie om beter te voelen en je waarneming te vergroten. Het is een training voor eigen ontwikkeling. Verder leer je te ontdekken of er een toekomst of doel uit verleden in je handelen is. Je leert daarmee omgaan opdat alles tantrisch kan ontstaan, zonder toekomstdoel. Als je dat beheerst kan je je acties voorkomend uit trauma’s onder ogen zien en intimiteit en contact met andere doelloos hebben.   Er is ook een vervolgtraining om verder te verdiepen. De training is individueel of als couple te boeken.</div>