Management, advies en coaching binnen ruimtelijke ordeningsprojecten

Zeker voelen in je aanpak, De juiste weg kiezen.

"Talent stimuleer je door de houding van de mens ten opzichte van zichzelf, zijn werk en zijn omgeving te intensiveren. Je krijgt inzicht en zelfvertrouwen. Dé stimulans voor resultaatgericht en kort werken"


Mentor Talent- en Organisatieontwikkeling

Ik laat mijn klanten hun levenspassie ontdekken, uit te dragen en vorm te geven. Vanuit het gevoel dat passie tot voldoening leidt. Zonder eigenbelang en zonder trucjes. Ik bied als mentor kennis en inleving en oefeningen aan om te groeien en te zijn. Door de echte onderliggende waarheid zacht en invoelend mee te geven. Ontdekken van zichzelf, hoe ze krachtig en zwak mogen zijn. Hoe ze hun onzekerheid kunnen gebruiken als richting voor hun weg. En hoe ze kunnen leren hun verantwoordelijkheid te nemen en te kiezen voor de essentie van dit leven. Niet gaan voor tijdelijk geluk en goedvoelen, maar voor de ziel, de zon en het licht.

Plezier in het werk creëert betrokkenheid en stimuleert mensen om ambities waar te maken: bedrijfs- én persoonlijke ambities. Je gefocust, luister en denkt slimmer.

Voor wie?

De groep HBO en WO-opgeleiden die overzicht en communicatie wil versterken heeft veel aan mijn visie en aanpak

Waarom mentoring?

Hoe?

Door beproefde technieken de Focus, Energie en Kennis stimuleren.

Samen Talenten aanpakken. Rob koppelt kennis aan inlevingsvermogen, houdt een spiegel voor en verbeterd communicatie.

Waarom Rob?

Ik heb in de zakelijke advieswereld de beste manier van succesvolle projectresultaat ontdekt, bijgeschaafd en toegepast. In combinatie met de opleiding in de Praktische psychologie en de Mentor- en coachopleiding geef ik nu deze lessen door via:

Wil jij ook groeien, meer voldoening, meer bereiken en zekerder zijn in je stappen?

Ik sta open voor een kennismaking met jou.

--------------

Download C.V.

--------------